Om os

Alt om Erhvervsbudet

Om os

Erhvervsbudet.dk er et landsdækkende transportfirma, vi er specialister i monterings opgaver & mindre erhvervs flytninger ud fra fire enkle principper: Hurtig og effektiv service, direkte kontakt med kunden, altid et smil om munden, kvalitet til tiden. For Erhvervsbudet.dk må vi understrege at det ikke kun handler om hurtig ekspedition, vi er vore kunders repræsentanter.
Personlig service og et altid godt humør overfor modtageren er også vigtige signaler, at sende som montør & bud leverandør samt en naturlig forpligtelse at overholde aftalte tidsplaner.

Historie

Erhvervsbudet.dk er et transportfirma, som startede som mand & kone firma tilbage i september 2002. Firmaet har i dag udviklet sig til at være landsdækkende og har en bred vifte af kunder og samarbejdspartnere. Der er fart over feltet, og der gøres meget ud af, at det skal være hurtig & kvalitetsbevist transport til gavn for kunde og modtageren. Vi kan godt lide at aflevere varen på en god og ordentlig måde, imødekommende og med smil på læben.
Vi forsætter med at bygge videre på vores vision om, at langvarige relationer fremmer begge partner i længden.

Lager & distribution

Erhversbudet.dk kan til virksomheder og lignende med begrænset lager kapacitet tilrådighed også tilbyde mindre lager & distributionshotel.
Såfremt lagerhotellet også skal bruges som distributionssted og hvor Erhvervsbudet sørger for løbende distribution for kunden ydes en rabat. Kontakt Erhvervsbudet for nærmere oplysninger herom.

Iveco kassevogn

Last: 1.000 kg.
Lad: 3,60 m.
Bredde: 2,00 m.
Højde: 2,10 m.

Renualt Mascott med lift 2007

Last: 1.000 kg.
Lad: 3,60 m.
Bredde: 2,00 m.
Højde: 2,10 m.

Mercedes

Last: 1.000 kg.
Lad: 3,60 m.
Bredde: 2,00 m.
Højde: 2,10 m.

"Vi lover ikke mere, end vi kan holde, og vi holder hvad vi lover"
- Erhvervsbudet